Ik ben Christie Bouwmans 58 jaar oud. Getrouwd met Mario en moeder van drie prachtige dochters. Al een groot deel van mijn leven ben ik op zoek naar de betekenis waarom dingen in ons leven gebeuren, waarom we bijvoorbeeld ziek zijn of dat we telkens tegen dezelfde dingen aanlopen. 

Toen ik voor de eerste keer moeder werd bracht dit veel bij mij naar boven. Wat een confronterende spiegel kreeg ik voorgehouden. En nog steeds:-)

Je wordt moeder en ondertussen gaat alles gewoon door, je relatie, je baan, je sociale leven. Je bent een soort van jongleur in een circus. Je probeert alle ballen in de lucht te houden.

In deze jaren heb ik me ook verder ontwikkeld in het kijken naar de betekenis.  In de opvoeding, in persoonlijke ontwikkeling en heb ik een opleiding tot voetreflexie gevolgd. 

Dit heb ik allemaal meegenomen in mijn keuze om een opleiding tot Energetisch Gezinstherapeut op basis van Nei te gaan volgen.  Bij het zoeken naar een passende opleiding kwam ik al snel bij 'Praktijk Charlotte" uit.

Charlotte bood alles aan waar mijn interesses lagen en ik heb de hele opleiding alleen maar genoten en ook heel hard gewerkt. Het kostte soms bloed, zweet en tranen en zeker ook een lach, maar het was het meer dan waard.

Nadat ik de opleiding afgerond had ben ik gaan kijken wie wil ik bereiken. Vrouwen en kinderen. Dat ligt het aller dichtste bij me.

Ik zou het heel fijn vinden je te ontmoeten en te kunnen delen wat ik allemaal geleerd heb.

Voel je vrij!!